Εγγραφές – Πρότυπα και Πειραματικά Γυμνάσια – Συμμετοχή σε εκδηλώσεις

  • Εγγραφές Α΄ τάξης και Ολοήμερου προγράμματος:
    Οι εγγραφές μαθητών της επόμενης σχολικής χρονιάς 2017-2018 για την Α΄ τάξη, θα πραγματοποιούνται από την Τρίτη 2 Μαΐου έως την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είτε από την ιστοσελίδα μας είτε από τις ανακοινώσεις που βρίσκονται στις εισόδους του σχολείου. Οι ώρες προσέλευσης εγγραφών θα είναι: 8:30΄- 9:00΄(εκτός Παρασκευής) και 13:00΄- 14:00΄ καθημερινά. Οι εγγραφές όσων μαθητών θα παρακολουθήσουν το Ολοήμερο πρόγραμμα ή Πρωινή Ζώνη για την επόμενη σχολική χρονιά, θα πραγματοποιηθούν το Μάιο και θα ολοκληρωθούν 31/5/2017. Παρακαλούμε όσοι μαθητές ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν την Υπεύθυνη Δήλωση γονέα και να την παραδώσουν έγκαιρα στον εκπαιδευτικό τάξης.
  • Εισαγωγή μαθητών ΣΤ΄ τάξης στα Πρότυπα και Πειραματικά Γυμνάσια:
    Όσοι ενδιαφέρονται για εισαγωγή των παιδιών τους στα παραπάνω, πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://www.iep.edu.gr/pps/ από 28/4 έως 19/5/2017 . Πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://depps.minedu.gov.gr
  • Συμμετοχή σε εκδηλώσεις:
    1. Οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων, θα συμμετέχουν στο «Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών» που διοργανώνεται από το Δήμο Περάματος στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00΄. Την ευθύνη της προετοιμασίας των μαθητών και της παρουσίασης έχει αναλάβει η μουσικός του σχολείου Τζούρκα Λαμπρινή.
    2. Την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων που αποτελούν τις ομάδες χαντ-μπολ και πινγκ-πονγκ του σχολείου μας, με τη συνοδεία του γυμναστή του σχολείου Στεφανάκου Γιώργου, θα συμμετέχουν στην αθλητική ημερίδα «Πειραι-αθλητισμός» που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Πλάτωνας», ώρα 9:00΄- 13:00΄. Οι μαθητές θα μεταφερθούν με πούλμαν και το κόστος θα αναλάβει το σχολείο. Παρακαλούμε να συμπληρωθούν οι συγκαταθετικές δηλώσεις γονέων και να παραδοθούν έγκαιρα στον εκπαιδευτικό τάξης.

Τη Δευτέρα 1 Μαΐου 2017, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω της Πρωτομαγιάς.

Η Διευθύντρια του σχολείου
Κατερίνα Γεραλή

Bookmark the permalink.

Comments are closed