Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία Εγγραφής μαθητών/τριών στην Α΄ Τάξη (σχολ. έτος 2023-2024)

Πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους, μπορείτε να διαβάσετε τις πληροφορίες που αφορούν στην εγγραφή των μαθητών στην Α’ Τάξη για το σχολικό έτος 2023-2024, καθώς και να βρείτε όλα τα απαραίτητα έντυπα για αυτήν. Οι αιτήσεις εγγραφής θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας, κατά το χρονικό διάστημα από 1 ως 20 Μαρτίου 2023.

Προσοχή: Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

# Για τις αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν: το χρονικό διάστημα που θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές, ποια παιδιά πρέπει να εγγραφούν υποχρεωτικά, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τις περιπτώσεις εγγραφής αλλοδαπών μαθητών και τους τρόπους επικοινωνίας με το σχολείο (μέρες και ώρες) για τυχόν ερωτήσεις σας, πατήστε εδώ.

# Για τα όρια της σχολικής περιφέρειας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος (πίνακας με ονόματα και αριθμούς οδών), πατήστε εδώ.

# Για τον Χάρτη των ορίων της σχολικής περιφέρειας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος, πατήστε εδώ.

# Για την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση γονέα, πατήστε εδώ.

# Για το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ), πατήστε εδώ.

# Για την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, πατήστε εδώ. Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους. Οι Διευθυντές/τριες και οι Προϊστάμενοι/ες των Δημοτικών Σχολείων κάνουν δεκτές όλες ανεξαιρέτως τις αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για φοίτηση των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις (Δικαιολογητικά).

# Για την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση Αποχώρησης, πατήστε εδώ.

# Για την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση του δεύτερου γονέα/κηδεμόνα, πατήστε εδώ (θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ).

# Για την σχετική με τις εγγραφές Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, πατήστε εδώ.

# Για τον Σχολικό Οδηγό για τους γονείς/κηδεμόνες μαθητών/τριών Δημόσιων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων, πατήστε εδώ.

Bookmark the permalink.

Comments are closed